Komoly pénzek a háttérben?

2009.03.06. 16:29

Tárgy: lagunagt
Feladó: DrTax
Dátum: Thu, 05 Mar 2009 11:48
Címzett: Gyulavitéz

Kezdem nem érteni a Totalcart. Régen amolyan független szaklap volt. Manapság meg? Az új Avensist a porig lehúzzák az amúgy is gagyira sikerült cikkükben, egy ilyen fostalicskát, mint a Laguna -amitől még a márkakereskedők szervizesei is óvnak-, ezt meg felmagasztalják??? Normálisak???
Sajnos csak azt tudom levonni ebből tanulságként, hogy itt komoly pénzek mozdulnak meg a háttérben, mert ezek a cikkek a valóságnak nem megfelelőek és erősen gagyik.
DrTax

 

Kedves DrTax,

pokoli pénzek mozdulnak meg a háttérben! Mi azonban ettől függetlenül tartjuk magunkat ahhoz, hogy megírjuk a véleményünket egy-egy autóról. Ezt a kombi GT-t történetesen nem vezettem, de az alap Lagunát igen, és meglepően jó volt vezetni. A Cliót és a Mégane-t nagyon nem szeretem, az új Laguna viszont bejön. És el tudom képzelni, hogy a GT még egy Gyulavitéz-szinten sportos vezetőnek is tetszik. Kész, ennyi.

Az új Avensist is vezettem, és nekem elég kiábrándító volt, ezzel együtt Toyotám van. Ráadásul Papp Tibinek is, aki ugye lehúzta az új Avensist. A végtelenségig sorolhatnám az efféle információadalékokat, és barátilag ajánlhatnám neked, spórolj időt és energiát azzal, ha összeesküvés-elméletek helyett elhiszed, hogy a véleményünket írjuk le az autókról, és ennyi. És hogy ne vedd személyes sértésnek, ha egy hozzád közel álló autó nekünk nem tetszett. Hiszen ez csak egy vélemény.

Üdvözlettel:
Winkler Róbert