Kompenzáló barmok vidéken?

2009.04.21. 11:22

Tárgy: thalia15dci
Feladó: Z. Zoltán
Dátum: Tue, 21 Apr 2009 10:08
Címzett: Papp Tibor


Tisztelt Totalcar!

Megdöbbentem, amikor cikkükben az alábbiakat olvastam:
"Valahogy vidéken még a madárkák sem kakilták le. És arrafelé sokkal inkább mindegy, mivel jár az ember, nem úgy, mint Pesten, a sok kompenzáló barom között."

Úgy gondolom a vidék-Pest ellentét nem egy autós cikkbe való. De ha már belekerült:
Személyes tapasztalataim alapján az Önök által megszólított "kompenzáló barom" inkább a vidékre jellemző. Pont vidéken nem mindegy mivel jár az ember, mert ugye jobb kell, mint a szomszédnak vagy a másik csávónak, mert mit szólnak a faluban. Inkább járnak öreg, szakadt BMW-vel, mint egy új Opel, Ford vagy Renault gépjárművel, mert ugye akármilyen szakadt is, az BMW és nem egy Opel ami snassz és ciki.
Tehát, ha már ilyen alpári kifejezéseket használnak cikkeikben, jó lenne, ha legalább valóságtartalma lenne...

Üdvözlettel,
Z. Zoltán

 

Kedves Zoltán!

Most érkeztem meg a szerkesztőségbe a Thaliával, kétszer akartak megölni.
Önnek nincs igaza. Legalábbis életveszély tekintetében, mert vidéken szimplán leszólják az embert a háta mögött, de nem szorítják le (maximum az arra járó, pihenni siető pestiek), itt a nagyvárosban viszont úgy tesznek, mintha ott sem lenne. A forgalomban. És itt sokkal nagyobb a népsűrűség az utakon, tehát feltűnőbb. Vagyis az egy négyzetméterre jutó taplóság biztos nagyobb, ha ennyivel pontosíthatom a cikkben írtakat. Egy szót sem bántam meg, bár nem önt akartam megbotránkoztatni, aki nyilván nem így viselkedik az utakon. Ezért ne is vegye magára.

Üdvözlettel:
Papp Tibor