Rollsba ült a nyugdíjas pár, és elhajtott

2009.05.22. 18:25

Szerdán megjelent Rolls-Royce 20/25 HP tesztünkre az alábbi levelet kaptuk egy olvasónktól.

Bár a kocsi, ha jól veszem ki, eggyel nagyobb méretű Phantom I, és legalább egy ötössel idősebb annál, mint amit mi kipróbáltunk, azért jó tudni, milyen nagy az antik-Rolls-sűrűség néha Magyarországon.

Tárgy: Rolls-Royce Önnek

Dátum: Wed, 20 May 2009 10:09

Feladó: Sz. György

Címzett: Csikós Zsolt

Kedves Zsolt!

Sportbaráti szeretettel küldöm mindenféle egyéb szándék nélkül, csupán az örömszerzés által serkentve.Történet nincs hozzá, 2008. szeptemberben állt Sopronban a Várkerületen. Kb. egy óra múlva láttam menni, egy az autóval egykorú házaspár virított benne. Ja, és ment mögötte egy majd ugyanilyen, csak arany színben, és egy ugyanolyan brit kisnyugdíjas pár hajtotta lomha igyekezettel. Mindnyájunknak hasonló nyugíjas éveket kívánok, azt hiszem épp a legjobb úton vagyunk efelé...

Nem feltétlenül közkincsnek szánom, ezért sem töltöttem föl mindenféle indákra, de ha valamihez passzolna Neked, akkor ne legyenek gátlásaid!

(jé, letegeztelek... bocs, de vidéken ez már csak így megy)

Üdvözlettel: Sz. György

Kedves Gyuri!

A tegeződés nálunk alap, könnyebb így az élet, igazad van. Gyönyörűek a fotók, bár szerintem ez egy régebbi Rolls, mint amit mi teszteltünk, ráadásul talán a nagyobbik Phantom is. Ha nem haragszol meg, kiteszem, a többiek örömére.

A nyugdíjasokhoz meg csak annyit: odakint máshogy mérik az öregséget, pláne, ha már az ember öregjei, meg azoknak az öregjei is Rolls-Royce-szal jártak... Még az is lehet, hogy ez a kocsi ugyanis végig egy család tulajdonában volt. Nem olyan ritka az ilyen, mint gondolnád. A "lomha igyekezet"-ért piros pont jár.

Üdv
Csikós Zsolt