A gyertyás már fékbetétet is akar!

2009.09.21. 15:17

Tárgy: A gyertyás

Dátum: Mon, 21 Sep 2009 10:15:41 +0200

Feladó: marci

Címzett: Totalcar

Hello!

Olvastam a cikkedet még az ingyengyertyás hondás formával kapcsolatban, hát úgy látszik, ő nem. Reggel mentem a 4-es elkerülőn, az Üllő és Vecsés közötti szakaszon és megláttam az említett fehér Civicet (ma reggel pár km-rel beljebb állt egy négyajtós fekete motorháztetős egyébként ezüst színű Civic is, nem arra gondolok). Mivel annyira nem siettem, gondoltam, megkérdezem, miért áll az út szélén, tudok-e segíteni. Meg persze eszembe jutott a cikk, hogy ez biztos az a szarházi lesz és ha igen, akkor kicsit megszívatom. Persze kérdés, hogy én ilyenkor mivel vagyok jobb nála, de talán annyival, hogy én nem akartam lopni tőle, legfeljebb az idejéből :).

Szóval megálltam, kiszálltam, kérdezem, mi van. Hát, kiköpte az új gyertyát, kéne venni. Kb. ugyanaz a sztori hangzott el, most is a gyerekért kellett menni, nem ér oda, nincs nála pénz, hitelkártyát letiltották, és már egy órája itt áll és senki nem állt meg neki. Ez utóbbin mondjuk nem csodálkoznék, nem valami bizalomgerjesztő a kocsi. Hát elég korán kelhetett és szerintem még most is bánja. Mondom neki, hogy van az a Norauto az Auchan mellet az M5-nél, mondom oda hajlandó vagyok elmenni, meg persze vissza. Hát elindultunk, a forma dícsérte a Mercit, hogy milyen szép meg jól megy és hogy bárcsak neki is lehetne ilyenje, amivel nem volt baj, csak Üllőtől a Norauto kb. 20 perc volt és végig erről beszélt. Meg arról, hogy neki milyen szar élete van meg a nőkkel sincs szerencséje.

Hát, odaértünk, bementünk és előadta nekem, hogy tulajdonképpen egy első fékbetét-garnitúrát is vehetnék neki, mert már elég kopott és nem biztos, hogy kibírja (!!!) Szegedig. Mi az, hogy nem bírja ki? Legfeljebb lekopik vasig és elkezd csikorogni, de széthullani nem fog. Nem érdekes, ez jobban passzolt az eredeti tervemhez, miszerint meg akartam szívatni. Ugyanis a pénztárcámat egészen véletlenül kint hagytam a kocsiban. Gondolom, innen már össze tudja rakni mindenki magában a történetet, mondtam neki, hogy oké, szedje össze a cuccokat, beültem a kocsiba és elmentem.

Hát, durván ennyi a történet, nem az évszázad sztorija, de az tuti, hogy az a fehér Civic csak azért áll az út szélén, hogy a tulaj lehúzza a jószándékú embereket. És nem tartom magamat köcsögnek, de úgy érzem, hogy ezt megérdemelte, úgyis elegen bedőlhettek már a szar trükkjeinek.

További szép napot mindenkinek,

Üdv,
Marci

Kedves Marci,

megcselekdted, amit megkövetelt a haza! További tanulság, hogy így jár az, aki nem olvas Totalcart!

Üdv:

Pt