Mai durva olvasói levelünk

2010.01.27. 17:41

Feladó: Ágnes

Címzett: Winkler Róbert

Tárgy: Weblap tartalma

Tisztelt szerkesztőség!

Az alábbi linken a családom autója található. Kérem, hogy azonnali hatállyal takarják ki a weblapon a rendszámot. Nem járulunk hozzá, hogy az is megjelenjen a cikkben.

Köszönettel: Ágnes

Kedves Ágnes,

Azt hittük, ez a rendszámkitakarós hiszti már kihalt a világból, mi legalábbis elég régen hallottunk róla. Nagyon sajnálom, hogy megviseli önt és családját ez a kellemetlenség, de egyelőre nem látom a kompromisszumos megoldás lehetőségét.

Úgy tudom, nem szükséges az autó tulajdonosának hozzájárulása egy effajta cikk megjelentetéshez. Különös tekintettel arra, hogy önök egyszerűen megvettek egy tesztautót, amiről - képzelje! – annak idején számtalan cikk jelent meg a nyomtatott és online sajtóban. Csak a nyomtatottak már nem annyira látszanak. Tán még tévéműsorokban is szerepelt. Esetleg feltűnt valamilyen BMW-szponzorálta, iszonyatos magyar közönségfilm epizódszereplőjeként.

Kedves Ágnes, Kérem legyen tekintettel arra, hogy míg a magyar autós szaksajtó az ön autójának rendszámát retusálja, nem születhetnek kiváló, érdekes tesztek és egyéb cikkek, leáll a közönségfilmek forgatása is, az egész országban csak retusecset halk percegése hallatszik, míg végre az összes kék Cooper S-ről el nem tűnik az egyedi azonosító jel. Ugye, milyen szörnyű? Kérem, hogy azonnali hatállyal függessze fel kérését, mely ellehetetleníti a magyar autós újságírást. Ha mégsem tenné, forduljon az állampolgári jogok országgyűlési biztosához, aki az autók személyiségi jogaival kapcsolatban is illetékes lehet. Esetleg a kisebbségi ombudsmanhoz, mert a Mini Cooper S elég ritka típus.

Üdvözlettel:
Winkler Róbert
főszerkesztő