Szólj Szergejnek, hátha megáll!

2010.06.28. 17:55

Szoktak rémálmaid lenni? Olyanok, hogy állsz a síneken, az autó nem indul, és közeleg a vonat? Ha igen, íme a megoldás, Csabától. Persze, annak kicsi a valószínűsége, hogy tutira megáll a vonat, de sokat javít az esélyeken, ha a mozdonyvezető fékez.

From: Csaba

To: Papp Tibor

Subject: Szergej áttolja. Ha ott vagy, ha nem

Szia Tibor!
A cikkhez kapcsolódóan volna egy gondolat! Talán hasznára válik a közlekedőknek,én legalább is nem tudtam róla mit kell csinálni.
Mi van ha lerobbansz az átjáróban és jön a vonat? Hogyan állítod meg?
Ismerőssel történt a sztori:
Fénysorompós vasútátjáró kanyarban.Az autó vezetője lehajtott az útról az átjáróban a sínekre,a köszöb felakadt. Ismerős ezután ért oda,piros jön a vonat,próbálták többen is letolni de nem ment. Kocsival villogtak szemben, integetés a vonat nem lassít.
Fék 400m fékút közben elkaszálta a kocsit. Kérdezik a masinisztát villogtak mért nem állt meg. Az pedig közölte: miért nem köröztek?

A helyes megoldás tehát: lámpás körzés, mint ahogy a rendőrök csinálják.

Talán másoknak is segít!

Üdv:
Csaba

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.