Összeesküvés: a Subaru-guru Alekoszra gyanakszik

Az éjjeliőr bulibuszának rejtélye

2011.05.11. 14:06

Sok kombinálást hallottam beépített emberről, előre lezsírozott játékról, egyebekről. Ez az eset csak megerősíti az eddigieket.

A Való Világ 4. nyertesével kapcsolatban szerkesztőségünk nem foglal állást. Lehet, hogy Alekosz csak egy szerencsétlen tulok, aki olyan, mint az ifjú Benkő Dániel, csak még lantozni sem tud, de nekünk valóságsó-győztesnek abszolút megteszi. Igazából Törtető Évával, vagy a rokonszenves, tükör előtt maszturbáló szakáccsal, Jerzyvel se lennénk kisegítve. Úgy emberileg, mint sportszakmailag. Mások azonban nem így vannak vele, ők küldik az SMS-szavazatokat, aztán a Facebookon őrjöngenek, hogy hajrá Alekinnyó. Megint mások, mint például olvasónk, Balázs, elküldik nekem a saját cikkemet, mint hivatkozási alap, és valami furcsa összeesküvés-elméletet tárnak elém, amit nem igazán értek.

Miért ne lehetne csajnak fehér bulibusza? Vagy férfinek piros? Pöttyös az inged, buzi-e vagy? Vagy mi? Én inkább annak örülök, hogy az RTL-nél valakinek támadt egy jó autós vonatkozású ötlete, az se zavar, hogy egy trash-realityben fog szerepelni. Hogy csaltak-e, nem tudom, de szerintem egyik ilyen valóságsó-kretén olyan, mint a másik, úgyis csak élesben derül ki, hogyan muzsikál majd egy saját műsorban. De ha néhány nézőnek feltűnik, milyen őrületes móka a Subaru Libero, már megérte.

Kedves Róbert !

Egy érdekes dologra kell felhívnom figyelmeteket Alekosz győzelmével kapcsolatban.

Előbb egy kicsit magamról. 27 éve javítok autókat 6-7 éve a Subaru Libero a specialitásom, bár továbbra is javítok mindenféle autót. Ebben  típusban viszont immár nemzetközi hírnévre / ismertségre tettem szert, Szlovákiától Erdélyen át egészen Izraelig. Tavaly fél év környékén kerestek meg, hogy egy fehér színű Subaru Libero-t akarnak venni forgatás céljára, kimondottan bulibusznak átalakítva, felmatricázva. Sajnos nem tudtam szolgálni ilyen autóval, csak más színben ( piros, kék, ezüst ), de az nem felelt meg a kérdezőknek.

Egy link rólam :

http://totalcar.hu/magazin/szerelem/libero/

Most csodálkozva látom Alekosz bulibuszát amit ráadásul Én javítottam, legutoljára tavaly 8. hónapban ( előtte júniusban több mindent is csináltam rajta, az elszámolás mai napig meg van ), az eddigi tulaját évek óta ismerem, rendszámát fejből tudom.

Na most a kérdés :

Honnan tudták már akkor, hogy kell egy ilyen busz ?

Persze lehet azt mondani, hogy tudták lesz folytatás.

Mért pont fehér autó kellett már akkor ?

Ha lány nyer akkor lehetett volna piros ( ilyen volt elérhető az udvaromban kettő is )

Sok kombinálást hallottam beépített emberről, előre lezsírozott játékról, egyebekről. Ez az eset csak megerősíti az eddigieket.

Nem érdekes ?

Üdvözlettel :

Bálint Balázs