Mi ez? Gagyi kínai Astra?

2011.06.08. 12:20

From: Norbert

Date: 2011/6/07

Subject: Kínai Astra?

To: Winkler Róbert

Szia Robi!

A ma este folyamán egy kis faluban Rüsselsheim közelében,egy szálloda előtt sétáltam el. A parkolóban ez az autó állt. Az autón itteni rendszám van,de kínai felíratok vannak rajta,pedig egy teljesen normális széria Astra volt,azon kívül,hogy a belseje mindenféle kütyüvel volt tele. Volt ennek valami hivatalos verziója az Opel részéről,hogy kiadják az Astrát a kínaiaknak? Mert ez nem egy gagyi koppintás volt az tuti.

excelle

Üdv.

Norbert

Rüsselsheim

Kedves Norbert!

A megérzése nem csal, ez az Astra nem gagyi koppintás, hanem a kínába szánt ötajtós változat, amelyet Buick Excelle XT néven árusítanak, kompakt luxusautóként. A három pajzsos jelvény is a Buick márkáé, amelynek néhány korábbi államfőnek köszönhetően igen jó a hírneve Kínában, így a GM ott minden drágább modelljét ezzel a márkajelzéssel árulja. Amit ön látott, az valószínűleg egy fejlesztéshez használt prototípus volt, a kínai változat hangolását tökéletesíthetik vele. A GM-en belül a középkategóriás modellek fejlesztésének feladata az Opel tervezőire hárul, ezért végzik épp Rüsselsheimben ezt a feladatot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.