2011.07.11. 09:03

Kedves levelezőim,

örömmel teszem ki a Miben fér el három gyerekülés? című cikkhez érkezett leveleket. Viszont hadd említsem meg ismét, itt nem méltánytalanságból maradt ki valami, hanem azért, mert épp nem volt a használttelepen. Mindenesetre a cikkből, a hozzá kapcsolódó posztból, és a most következő három levélből már szerintem bárki elég alapinfóhoz jut, ha három gyerek szállítására adná a fejét. Vagy négyre. Szóval hajrá, szaporodjatok és sokasodjatok!

A legjobbat a végére tartogattam, ezt Zoli osztotta meg velünk. Élményautózás, akár négy gyerekre is. Tessék csak legörgetni. Dilisek ezek a brittek!

Tárgy: gyerekülés
A Mitsubishi Colt – nem a mostani aktuális ráncfelvarrott, hanem a 2008-ig épített verziójába is befér 3 gyerekülés;)
Hiányzik a listáról!

Tisztelt Papp Tibor!

Egy elég kézenfekvő és Magyarországon elterjedt típus számomra teljesen érthetetlenül kimaradt, Xsara Picasso. Megfizethető, megbízható és ideális családoknak akár 3 gyerekkel is.
Tisztelettel:
Krisztián

Autó ami kimaradt
Üdvözlöm Önöket!

Azok a szerencsések közé tartozom akinek van 3 gyermeke. Méltánytalanul marad ki a Ford Galaxy (2007 utáni) minden kritériumnak megfelel. Nagycsaládosoknak a tökéletes választás! Én elégedett vagyok vele hisz egy S60-ból ültem át 2 gyermekkel, mert jött a harmadik. Nem sajnálom, bár egy dízel erőmű dohogott a lelkében és itt csak 140 Le maradt, de  hely és a kényelem, a csomagtartó utolérhetetlen!

Üdvözlettel:
Norbert

Tisztelt Papp Tibor!

Saját tapasztalat alapján szeretném a 3 gyerküléssel kapcsolatos remek cikkbe ajánlani a Toyota Camry 2002-es évjáratát, amibe gond nélkül elfér 3 gyerkülés és a csomagtartó mérete is akkora, hogy nem egyszerű telepakolni, még ha egy babakocsi is benne van, akkor sem! :-)
Emellett biztonságos, kényelmes és megbízható autó, ami egy 3 gyerekes apukának fontos szempont!

Üdvözlettel:
Tamás
lelkes olvasó

És akkor következzen az angol megoldás, az adrenalinban fetrengő gyerekkel, Zolitól:

Hali,

Tudom, hogy ez egy könnyfakasztóan drága megoldás, de azért érdekes:

Az EVO egyik szerzőjének tartósteszt M3-as BMW-jében volt ilyen. Szerették a gyerekek. :)

http://www.multimac.co.uk/what_it_is

Üdv

Z.

Egyébként a fotón egy Ford Fusionba építhetve látható a rendszer. Az ár? Hát igen, 1300 font....