Az FKF valójában jó fej volt

2012.01.11. 17:42

Alaphelyzetben mindig a hivatal a hülye, ez gyakorlatilag az emberiség első hivatalainak felállítása óta élő alaptörvény. Néha olyan is megesik, hogy mi vagyunk a hunyó. Ebben az esetben viszont olvasónk lehetett volna egy kicsit türelmesebb. Legyen ez a tanulság: ha vérre szomjazik, ne uszítsa rögtön a Totalcart a haragosára, hiszen simán lehet, hogy a hivatal már elismerte felelősségét és intézkedett olvasónk kártalanításáról.

From: Szűcs Annamária dr.

Date: 2012/1/11

Subject: fkf

To: Winkler Róbert

Tisztelt Főszerkesztő úr!

Az FKF ZRt. nevében írok, a hétfőn megjelent - Lesózták az autómat, nem válaszolnak – cikkel kapcsolatban.

A károsult, aki önöknek is írt - 2011. november 16-án tett panaszbejelentést az FKF- nél, amelynek intézését 2011. december 6-án megsürgette, mivel választ addig nem kapott. Ennek oka, az volt hogy csak 2011. december 13-án kapott a jogi osztály visszajelzést arról, hogy melyik úttisztítási üzemegységhez tartozó célgép okozta a kárt. Ezt követően 2011. december 16-án a rendelkezésünkre álló e-mail címen értesítettük a károsultat, hogy felelősségünket elismerjük, és kértük, forduljon az Allianz Hungária Biztosítóhoz, egyidejűleg erről a tényről a biztosítót is tájékoztattuk ahol az ügynek már kárszáma is van (036515277).

Úgyhogy a kárt elismertük, csatoltam a károsulttal folytatott levelezést, valamint az Allianz levelét, amit nekünk írt.

Ami egy kicsit fájt a cégnek, amit az Autójogász válaszolt, miszerint:

„Az FKF bocsánatkérése a felelősség elismerését jelentené az ügyben, erre nagyon ne számítson.

Tisztelettel,

Autójogász
dr. Lenkei Balázs"

Köszönettel:

Szűcs Panni dr.
kommunikációs és PR vezető, szóvivő

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.