Gyerekülést a Celicába!

2013.09.03. 15:01

Nepperűző rovatunk legutóbbi kérdése az volt, hogy szabad-e 1,5-2 millió forintért Toyota Celicát venni, ha a hátsó üléseket is használnánk néha. A Becsületesnepper korrektül meg is válaszolta a kérdést. Ennek kapcsán egy ilyen Celica tulajdonos olvasónk elküldte tapasztalataira alapozott véleményét a kérdésben.

 
Tárgy: Celica és gyerekülés

A ma az Indexen megjelent cikkükre reagálnék a Celica és gyerekülés tárgykörében. Bár pontosan leírta, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában még az első ülésről is nehéz kiszállni, ha nincs elég hely oldalt a két kocsi között, de hátul akár két nagyobb gyerek is elférhet. Nekem ilyen kocsim van már 4 éve és van 5 és 10 éves fiam is, akiket rendszerint viszek foci edzésre vele. Semmi problémát nem jelent. A gyerekülés általában már a kocsiban van, ha kisebb gyerekről van szó, oda behajolni szintén nem okoz gondot, mivel az első ülést nagyon könnyen előre lehet húzni és dönteni. Szóval, ha valaki szeretne egy sportos kocsit, de a gyereket is szeretné vinni benne, akkor a Celica az egyik legideálisabb erre. Egy gyakorló 4 gyerekes apa. PS: VVTLI változatot javaslom, 6000-es fordulat felett kinyilik egy szelep és megugorva gyorsul a kocsi, nagyon jó érzés... A fiaim is imádják hátul!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.