Hatliteres V8-cal éli napjait, és büszke rá

2014.12.16. 00:31

Mindig tiszteltem azokat, akik a környezetük arcába tolják, hogy mennyire nem trendik. Az örök punkok, mint Róbert, aki egy közel hatliteres V8-assal éli életét. Chevrolet Caprice Wagonján az USA belső államaiból ismerős ösztönönös és provokatív őszinteséggel üzeni: szarik ő az üzemanyag-takarékosságra. Az első osztályú közlekedési szociót Papp Tibi fotózta le nemrég, a tegnapi Hidegindítóban szerepelt a kép. Ezt látva írt Róbert, akit a gyanúnk ellenére nem az olcsó benzin csalt ki a garázsból. 

Feladó: Róbert

Dátum: 2014. december 15. 18:18

Tárgy: TotalCar cikk

Címzett: Máth Dávid

Mélységes tiszteletem!

Elküldték nekem a cikkét, amin nagyot mosolyogtam :)

Szinte napi rendszerességgel használom a kombit, garázsom sajnos nincsen.

A matricát 2012 májusában szerkesztettem és nyomtattattam ki. Pár héttel később Csepelen a Kossuth Lajos utcán rám villogott egy mögöttem haladó Chevy Van. Egy piros lámpánál, a Koltói Anna és Táncsics Mihály utca kereszteződésénél sikerült egymás mellé állnunk, majd a sofőr (Laci / Edsel), akit még akkor nem ismertem átszólt, hogy "jó a matricám". Megbeszéltük, hogy összefutunk a legközelebbi autótalálkozón és adok egyet neki is. Azóta két autó járkál ilyen matricával a környéken. :)

Róbert

A matrica nagy méretben itt elérhető.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.