Texasban úgy volt néha, hogy néhány férfi lóra kap...

2015.04.06. 21:03 Módosítva: 2015.04.06. 21:03

Gergő a déli államban ülteti a verdát és hallgatja az Égésteret.

Dátum: 2015. április 6. 06:04

Feladó: Gergő

Címzett: Winkler Róbert

Helló!

Sufnituning futóműcsere alkalmából indítottam expedíciót közös szettben levő 18-as és 21-es kulcsokért, mikor felfigyeltem erre a makulátlan autóra, amint elGÖRDÜLt a parkolóban.


Á, mondom, biztos csak átvág keresztben... ÉS NEM! LEPARKOL!!!! És bemegy!
Az eddigi év legszürreálisabb dolga, amit láttam. RR a Tesco parkolóban! Egyből rátok gondoltam, vajon mit szólna ehhez a TC szerkesztősége.

Üdv: Gergő

ui: köszi az Égésteret!!! Már régóta szerettem egy kisebb esszét írni Mr. Winklernek (mint fő műsorvezetőnek), hogy mennyire várom mindig a csütörtököt, hogy hallhassam a legújabb beszélgetést a kis turbós motorokról meg hogy milyen autót (nem, hanem ÁLLAPOTOT!!!) kell venni 200 alatt. :)

Akkor itt megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek az áldozatos munkáját, hogy szigorúan minden héten leültök egy órára a kedvünkért! Vezetés közben szoktam hallgatni (és megijedni a hirtelen hangos zajoktól), és ez az egyetlen normális magyar nyelvű podcast. Sajnos mondjuk másnap munkából hazafelé már rendszerint elfogy... Mindenkit másért kedvelek a műsorban, adásról adásra megvan a kémia.

(Még van az Origo Filmklub, de ott mindig megszakad a letöltés. Apropó, egyik adásban Winkler említette a feliratozó Bruzsy-t, akivel történetesen volt egy adás: https://www.mixcloud.com/vferi/filmklub-podcast-16-bruzsy/ Ezt is akartam mondani.)
---
Meg azt hiszem még a záróvonalról is kérdeztétek a közönséget. Gondolom már tárgytalan, de elmondom, hogy ez nekem is misztérium. Úgy kezelem, ha csak egy sima zárt vonal van, azon simán átcsalinkázom, de mondjuk ha már dupla, akkor az már tabu. A sárga meg a fehér nem tudom mit jelent. De igazából nem is tapasztaltam vagy hallottam olyanról, hogy valakit megbüntettek volna záróvonalért. Inkább csak a gyorshajtást nézik meg a piros lámpát szerintem.

Másik érdekesség, hogy mikor négy irányból van STOP tábla, akkor úgy közlekednek, hogy aki legelőször ért oda, az megy elsőnek. De ilyet a KRESZ nem ír sehol! Csak annyi, hogy a STOP-nál meg kell állni, illetve egyenrangú kereszteződésnél jobbkéz szabály van, amit amúgy egyszer sem tapasztaltam, hogy alkalmazza bárki. Véleményem szerint fogalmuk sincs a létezéséről. Szerintem a Zách Dani megőrülne.
----
És hogy lássátok milyen figyelmes és fegyelmezett a texasi Égéstér csoport, íme egy videó, amint a haverommal visszük vissza a rental cart, ami nem más mint...:



Hirtelen ennyi, éljenek a traktorok!

én, ültetés közben:
----
ui: ha októberben Dallas felé jártok, szóljatok, vicces lenne lógni egyet

"over 2,500 Rods, Customs, Classics, Muscle Cars and Trucks thru '72"
(értsd: a T modeltől 1972-ig minden)
https://www.good-guys.com/lsn-2015
már voltam párszor, van egy hangulata.

Na már tényleg ennyi.


Kedves Gergő,

köszönjük! Minden héten örömest áldozzuk fel magunkat a hallgatóság kedvéért. Ezt az októberi dallasi parkoló parádét meg még nem temetjük, ki tudja, hátha egyszer onnan is nyomunk egy Égésteret.

Üdvözlettel:
Winkler Róbert