Szeretnénk mi a Grantát, csak azok a zsidók...

2016.05.17. 15:18

Feladó Egy autórajongó

Címzett Vályi István

Dátum 2016.05.17 - 11:12

Tárgy Kritikai észrevétel

Kedves Totalcar!


Indulásuktól kezdve nagy rajongójuk vagyok, de amit bújtatott politizálás címen művelnek, az elszomorító.


Miért van szükség egy autós szakportálon az állandó politikai tartalmú megnyilvánulásukra, elejtett félmondatokra? pl. orosz embargó, orosz autóipar folyamatos kritikái- összhangban az Index globalista retorikájával.


A Lada esete is tipikus. Minden szempontból leírják ezt a szerencsétlen orosz márkát, hogy megvesse a lábát a piacon. "Szakértői elemzéseket" végeznek "mérnök szemmel", folyamatos negatív kampányt folytatnak. A konszerntestvér Daciát újkori indulásakor is ennyire kritizálták? Mindeki tudja, hogy olcsó autó, kevés pénzért. Számtalan autóm volt már és megtanultam, hogy mindet kategóriájához mérten-helyén kell kezelni.


A fenti észrevételek csak cseppek a tengerben. Ide lehetne sorolni pl. a sorozatos karácsonyi "ünnepgyalázó" stílusú bejegyzéseiket, Winkler és Vályi urak elejtett megjegyzéseit, stb.


Sajnálatos és autóbuziként nagyon szomorú, hogy a hazai autórajongók ilyen fontos médiumának kommunikációjába ennyire beszivárog az a gyökértelen, ócska, liberális, globalista szenny, ami az egész Indexet jellemzi.


Tisztelettel,


Egy autórajongó

Kedves autórajongó!

"Mindeki tudja, hogy olcsó autó, kevés pénzért."

És pocsék is.

Vályi István