Felfestettük, megszüntették

2017.03.18. 17:18

Feladó Olvasó

Címzett Perkó Rudolf/Totalcar

Dátum 2016.02.16.

Tárgy Parkoló

Tisztelt Perkó Rudolf!

A február 13-i Indexben megjelent "Mekkora egy rokkantparkoló" cikk a mai napon az alábbiak szerint "folytatódott". A cikk "hatására" az alábbi események történtek: Ma fél egy magasságában megjelent egy "forgalomszervezés" feliratú furgon a Bocskai út 2. előtt és egy rövid nyelű, vegyszerbe mártott súrolókefével a cég munkatársai lemosták a mozgássérült parkolóban az aszfaltra - igaz, hogy valaki által magánakcióban felfestett - mozgássérült jelet. Naívan azt gondoltam, hogy majd felfestik a szabályos jelet, de nem!! Kivettek a kisteherautóból egy hosszú létrát és leszerelték a villanyoszlopra kihelyezett kressztáblát is, amely jelezte, hogy mozgássérült parkoló van egy autó számára!! Miért tették ezt?? Nem jól láthatóan felfestették a jelet, hanem leszedték a felfestést és a parkolót is megszüntették! A Bocskai út 7. előtt is szintén nem szabályos piktogrammal fel van festve a jel, de a forgalomszervező furgon, ami ezen az oldalon jött vissza, elegánsan kikerülte, elment előtte. És kb. 10 perc múlva ismét megérkezett az autó a Bocskai út 2. elé, kiszállt az egyik "forgalomszervező", megtekintette a művet és az Allénél megfordulva, a Bocskai u. 7. előtt elmenve, eltávoztak. Majd egyszer csak visszajönnek ide is??? Itt is megszüntetik?? Azért, mert valakik képtelenek szabályosan, nem átverős módon jelezni a parkolót? Mert így nem lehet naponta rengeteg büntetést kiosztani? Egyszerűen felháborító! Sajnos én is mozgássérült vagyok és a Bocskai út ezen szakaszán lakom. Addig azért nem tudtam parkolni a mozgássérült parkolóban, mert a felfestés hiányzott és hárman is beálltak a kialakított helyre. Aztán valaki, hogy ne verjenek át egy csomó embert, aki nem látta a táblát és a festés jelzés hiánya miatt beállt erre a helyre és fizette a magas büntetést, felfestette a jelet, jelezve, hogy ez más parkoló. Most pedig majd azért nem tudok parkolni, mert egy súrolókefével és egy hosszú létra alkalmazásával megszüntetik a lehetőséget is! Szélmalom harc ez, jól tudom, de bizonyára vannak valamiféle szabályok, amelyek előírják, hogy pl. hány mozgássérült parkolónak kell lenni ezen a felújított szakaszon. Vajon van valaki, aki ezt tudja? Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, akinek az ilyen lehetőségre szüksége lenne. Volna még persze ezer kérdés, pl., hogy a Bocskai út 7. előtt is lemossák a jelet és megszüntetik a parkolót? Valószínűleg majd egy másik fuvar keretében?

rokiparkolo.gif

Köszönöm türelmét. Üdvözlettel!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.