Miért nem megyünk már a fenébe?

A legjobb gyűlöletlevelek 2017-ből

2017.12.31. 13:28

Autós újságírónak lenni jó. Nemcsak azért, mert olyan autókat vezetünk, és olyan helyekre jutunk el, amire másképp talán esélyünk sem lenne, hanem az olvasók miatt is. Egy-egy Parkoló Parádén, vagy bármilyen más rendezvényen rengetegen jönnek oda cimbizni, kérdezik, hogy az adott tesztautó tényleg olyan borzasztó volt-e, vagy éppen miért fürödtünk be a Rulettkerék-autóval. Az internet viszont nagyon más: sokan véres szájjal támadnak a szeretett márkájukat ért kritika miatt, vagy csak mert nem szimpi nekik a szerző. Meg amúgy is, a Totalcar régen sokkal jobb volt, az újságírókban még ott volt a rakendroll. Ha már itt tartunk, a gyűlöletlevelekben is több anyag volt régen, idén már sehol mívesen elhelyezett egy tót szarputtony, csak az általános szidalmak jöttek. Azért mutatunk belőlük egy csokorral.

6294567679 e81798740c b

Már január elsején megjött az első, nyilván nem ment még ki teljesen a szilveszteri ital, nincs is harag. Egy ilyen felkavaró hírre érdemes is minél gyorsabban és indulatosabban reagálni:

Szeva te fasszopó buzi!

Talán túl durvának tűnik hogy ilyen barátilag szólok hozzád de az élet már ilyen.

Tele a tököm az ilyen és hasonló cikkekkel.

Nem tudom milyen autód van de nekem egy mondeó titánium+extrák van a tulajdonomban és hasonlóan parkolok.

Hogy miért?

Mert a bevársárló központok parkoló helyei az átlagosnál szűkebbek! Mikor írtál erről v.milyen értekezést? Semmikor,ez szánalmas!!!!!

Mert jönnek a kisgyerekes családok bevásárolni ahol a büdös kölkök a hátsóülésen kivákják az ajtót és benyomják a mellettük parkoló autó oldalát!

Amikor a szőke fiuk és lányok betolják a bevásárlókocsit és nem érdekli őket hogy a mellettük álló autóban milyen kárt tesznek!!!!

Nem tudom milyen autód van,leszarom,de a fenti témákban mikor írtál pár sort?

Ez is csak egy ollózás a külföldi megjelenésekből,annyira piti vagy hogy egy hasonlót se tudsz a magyar viszonyokról!

Annyira szánalmasak a magyar hírportálok,tiltó listára kerültél,

szívjál gázt így január elsején,sikerült felkúrnod az agyam........

SZART SE ÉR AZ index!!!

különben meg fenyegetsz a nevem emailom közzétételével?

Köcsög,én a komenizmus alatt szocializálódtam,ott fenyegették az embereket így,csak hogy befosassák!!!!

Az év egyik legnagyobb felháborodást kiváltó anyaga a Kreszprofesszor billentyűzetéből jött. Arra kereste a választ, miért megy a kamion a belső sávban? A Facebook oldalunkon megszaporodtak az egyes értékelések, és jöttek ilyen gyöngyszemek:

...ez az agyatlan semmiköze semmihez majom a "kresszprofesszor" ?
Szégyen gyalazat! A kamionos cikked miatt megnyúználak, de még azt is aki engedte hogy megírd te moslék.

Nem rossz próbálkozás, a megnyúzás külön figyelemre méltó. Ennél jóval visszafogottabb volt a véglényező:

Ez a véglény aki a kamionos cikket írta egy ostoba fasz. Ő nevezi magát kresszprofesszornak? Beültetném egy kamion jobb oldali ülésébe, kíváncsi lennék,hogy akkor is ilyen baromságot firkálna mint ez a cikk?

Dávid aztán arra kért minket, okozzunk már végre valamit. Jelentsen ez bármit is:

nagyon kérlek titeket, vessétek össze ezt a két cikket:

totalcar.hu/magazin/velemeny/2015/08/20/igy_vezettek_ti/

totalcar.hu/magazin/velemeny/2017/08/16/mennyit_nyersz_vele/

Nincs már kolléga? Kiszámolóblog bazmeg, ez komoly? Azt felmértétek, hogy egy ilyen "11percetnyersz" kiszámolóblogos agyfaszság (leszámítva a követési távolság oktatást, nade bazmeg, autós netlap??!!) mennyi kárt okoz pl. az első cikket tekintve (röviden, minden fasz a belső sávban "dönget" 130-cal, vagy 100-zal)

Apicsába már na. ÉS akkor mondjátok, hogy naja, vélemények, ennyire jók vagyunk: van ilyen meg olyan, hurrá, nálunk megjelenik: ez is, az is.

Baszod, ti nem autókkal, autóvezetéssel, autós problémákkal foglalkoztok?

És akkor lejön egy ilyen kiszámolós cikk, btw főlapon, elsőnek, vastagon szedetten, hogy "130-nál levillognak". Le, a kurva nénikédet ha benn alszol, faszt keresel ott (első cikk).

Okozzatok már valamit bazmeg és tartsátok távol a nerd-droid kiszámolómegmondókat bazmeg. Köfi.

Van úgy, hogy a megjelenés előtt egy cikkről véletlenül sem gondolnánk, hogy bárkiből bármilyen indulatokat kiváltana. Ekkor jön a meglepődés, ha kapunk egy ilyet, igényes személyeskedéssel, mint az SDI Polónál:

Milyen az a mechanikus érzés ? Sokan leírtak már sok cikknél, hogy az elmúlt 1,5 évben ami a totalcarnàl van, az tragédia... Egyetlen épkézláb embert nem sikerült összekaparni aki ért az autókhoz ? A nepper egy nagyképű flegma fasz, aki az esetek 90%- ban nem a kérdésre válaszol, illetve 1-2 mondatban, amiből pont semmi nem derül ki a kérdezőnek, csak arra jó, hogy kiment egy cikk... A többiek pedig simán csak autisták az autókhoz...

Mióta Karotta feljebb lépett, és nem cikkeket ír, nincs a Vàlyi, azóta saját maga paródiàja a tc... a Winkler meg már több sört kóstol mint amennyi autót tesztel, bàr Ő legalább eddig sem értett hozza, saját bevallása szerint is sima újságíró, nem autós újságíró kimondottan mint a többiek. Írni tud, nem az autókhoz ért...

Persze mivel nincs konkurencia, így JOBB HÍJÁN ezt olvassa mindenki, de lesz itt csúnya bukás amint jön egy normális autós oldal... A vezess-t soha nem szerettem, de ott hozzáértők dolgoznak legalább, csak a rovataik unalmasak. Könyörgöm , adjatok már 1,5x annyi fizetést mint amennyit a kifestett szemű,nyávogó, buzigyerek kap, egy olyannak aki ÉRT az autókhoz, lehet, hogy nem lennétek közröhely tárgya.... De ez így ahogy van már inkább szànalmas vergődés az autókról laikusok tollàból, akik le tudnak írni 8 egybefüggő mondatot...

Egyébként persze, hogy mindenre elég a VW polo, ahogy az 1500-as Lada is, minden csak igényesség kérdése... Pont olyan mint Tesco saját màrkàs cola-t inni. Ha igénytelen vagy jó az neked.... meg van a célközönsège... Es ez kicsit sem pénz kérdése, a polo àràból lehet venni 1-2evvel idősebben olyat amiben nem esik darabokra a hátad 50km után, és nem úgy szállsz ki, hogy lüktet a fejed és zúg a menetzajtól... esetleg ha telever hátulról 50-el egy D corsa nem halnak szörnyet hátul a gyerekeid...

Megint egy kurva értelmes cikk, amiből kiderül, hogy egy polo is el tud menni a-ból b-be. Ki gondolta...???????

Zombi egyszer gyanútlanul le találta írni, hogy a világ kétszáz éve sem volt nyitott a migrációs hullámra. Vajon miért kapta ezt? És különben is: miért írjon autókról a Totalbike szerkesztője?

Te nyitott vagy a migrácios hullamra? Fogadj be embereket a házadba akik teljesen mas kultúrális es vallási környezetből érkeztek. Aztan majd meglatod mi lesz. Autókrol írj más témákat hagyj meg a többi féreg, libsi ujsagírótársadnak.

Papp Tibi és Szimós Zsolti megnézett egy Cadillacet, amiből aztán nem lett Rulettkerék-autó. Lett viszont egy ilyen szívhez szóló levél:

Szia, ha nem tevedek te vagy a Totalcar foszerkesztoe

Nallunk voltattok meg nezni a cadillac eldoradot. Ami epp a V8 as friss rovatotokban van!

Elegge csunnyan minositetettek minket. Hat mit ne mondjak. Eléggé rosszul esett egy olyan csoporttol, akit minden nap kovettem az Audi RULLETKEREK, miatt. Mert tetszet fain volt erdekes volt. Asztan a mai nap tobben elkuldik nekem hogy : nezd ki rakott titeket a totalcar.. ilyen es ilyen jelzokkel.. igazabol nem ezt a stilust vartam tolletek.! De mindegy persze van ez igy..

Mikor veszitek le a mi hozank tartozo cadillacet?

Mert ugye nektek koszonhetoen igy kevesebb az esely hogy valaki meg vegye.. mert ugyan is be "reklamoztattok minket,, csak sajnos te sem gondoltad at hogy ki vagy is kik allhatnak ennek a kereskedesnek a hata mogot mert ugye abban biztosak lehettek hogy nem az az egyetlen 21 eves leanyzo aki meg mutotta nektek az autot!

Nem azok a stilusu emberek vagyunk akik a rendorsegre szaladnak. Persze ha muszaly be szaladunk idde a sracokhoz a 18.kerbe. De nem szeretjuk surun hasznalni a seggitseguket !

Minel hamarabb tavolitsatok el !! Remelem felfogtad!

Igen vanak helyesirasi hibaim. Legalabb addig amig olvasod levelemet, egy kis izelitonek csallok mosoly az arcodra !

Ha már Papp Tibi - róla azt is megtudtuk idén, hogy alkatrészrasszista. Akkor is, ha nem az:

"Nem vagyok egy rasszista, pláne nem alkatrészben, de ez a lámpa bennszülött, nem kicsit, egészen." De, az vagy. És képmutató. És álszent. És hazug. Ki kéne téged baszni azzal együtt, aki ezt a cikket kiengedte, a kedves felnevelő famíliáddal, anyukáddal, apukáddal, asszonnyal, gyerekkel. együtt, és mindazokkal, akik egy ilyen rasszista mélytahó emberben egy hangyányi értéket lát.

Sturcz Antit is sokan a szívükbe zárták, kivétel nélkül elismerik munkásságát. Írt például az autóipar legellentmondásosabb alakjairól is:

Kedves Strucz Antal!

Kicsit kiegészíteném a nívótlan cikkedet.

Ha Enzo Ferrari szerinted egy igazi rohadék akkor erre a listára igazán felfért volna Adolf Hitler reinkarnációja és a modern pszichopata cégvezető prototípusa, Ferdinand Piech.

Javaslom tanulmányozd az életét.

Továbbá a VW jelenlegi teljes vezetősége akiknek a pofátlan dízel csalása úgy látszik nem elég nagy geciség szerinted (persze nem lehet kiemelni közülük egyetlen személyt akit lehet köpködni)

Maradj a bütykölős videóknál mert az eddigi összes cikked hasonló színvonalat képvisel.

Szintén Anti postaládájában kötött ki a következő, amit nem igazán tudtunk mire vélni. Főleg, hogy egy velvetes cikket linkelt a feladó:

Így válik igazzá egy ordas hazugság

http://divany.hu/ego/2016/11/17/igy_valik_igazza_egy_ordas_hazugsag/

Kevés rosszabb dolog történhet egy paraszt firkásszal, _MIVEL_ (igen, ostoba seggfej, a "minthogy" *ezt* jelenti!) elhányja magát az olvasóközönsége???

Van ennek értelme?

És neked?

Vélt politikai hovatartozásunk sem maradhatott szó nélkül - ez legalább inkább vicces, mint támadó:

Szebb jövőt! Remélem nem vétettem el a köszönést.

Az Dobi útról készült képek, szépek és érdekes. Köszönet érte.

De ennyi minimális stílusismeret sincs Önökben, hogy ne 86'-87'-et írjanak, amikor minimum fél évtizedes a tévedés.

Egy másik nagyképen meg simán 10 év..az egy évtized! Ha csak a ruhákat, trapézgatyákat, frizurákat nézzük a lepusztult Kádár kor köszön vissza. Vagy ha ismernek egy autós szakújságírót, nem tudom hol érdemes keresni, szóval kérdezzék meg azokat. 87'-ben az eladó autók legalább a fele nyugati volt.

És nem fém lökhárítós Trabant, Kispolák..

E miatt a kritika nem jelenik meg csodálatos hozzászólásom?

Még egy: mostantól ugye nem csak jobb kormányos autó teszt lesz?

Csak izgultam, mert eddig baloldal seggét tetszettek nyalni, ( Zách úr mi tagadás nem egy szélsőjobber alkat) és most meg alkalmazkodni kell. Simics..kasim..vagy hogy híjják. A faszit aki nem akart adót fizetni, ezért megharagudott Orbánra. Tudják?


Bocsánat a személyeskedő hangért, megbántani senki nem akartam. De most jövök pingpongról és ketten is megvertek, muszáj levezetni.


Szép napot, meg Szebb jö.......áá ezt úgy is tudják már.

Ja és le a dízelekkel!

K. Olga

Erre egyetlen magyarázat lehet:

Mocskos szélsőjobbos férgek, nem újságírók vagytok.

 Boldog Újévet, találkozunk jövőre is!