Ne öld meg a mögötted jövőt!

2020.01.17. 16:53

A hideg idő miatt igen aktuális olvasónk kérése.

Feladó József

Címzett Totálkar

Dátum 2020. jan. 16. 

Tárgy Kamionok tetejéről lezúduló jég

Tisztelt Totálkar!


Szeretném, ha felhívnák a figyelmüket az illetékeseknek (nem tudom, hogy ki az illetékes), hogy nagyon sok kamionnak a tetejéről nem takarítják le a jégtömböket. Sajnos én is károsultja vagyok a kamionról lezúduló jégdaraboknak. 2020.01.06.-án az 51-es úton, a szembe jövő kamion tetejéről előttem csapódott le a jégtömb. Nagy szerencsémre nem az autóra, hanem csak elé és így „csak” a ködlámpámat tette tönkre. Természetesen a kamionos nem ált meg, én pedig nem tudtam utána menni.


Az eset másnapján láttam egy Transportert, aminek a szélvédőjét törte ripityára a lezúduló jégtömb. Az út testen rengeteg nagyobbnál nagyobb jégdarabot lehet látni. Ez életveszélyes úgy az autósokra mint a gyalogosokra.


Ezért kérem Önöket, hogy próbáljanak meg valahogy rá hatni az illetékesekre, hogy ellenőrizzék a kamionok tetejének állapotát!


Köszönettel: József „a jégkárosultak nevében”

Azt hiszem, nálunk sokkal jobban tudja megmutatni a problémát és megoldását st22lacika, akit azt gyanítom, sokaknak nem kell bemutatni.

  Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.