Rulettkerék 3.: Villámposzt: Csillaggal a Tátra felé!

2016.02.17. 17:42

A megmakkant váltókulissza megakasztotta az eredeti ütemtervet, de már toljuk a csillagot a Donovaly felé Videópályázat Kristóffal a jobbkettőben.

A reggeli start előtti rövid ijesztés óta minden sima, érzi a Bálna, hogy jó lesz neki odafönt a Tátrában. Pedig Pista a bontóban kezdte a napot. Alig lehetett fokozatot állítani, P-állás nem volt, kulcsot kivenni nem lehetett. Végül nem volt olyan nagy a baj: a váltókar nem volt betolva a kulisszába, a mester másfél perc alatt megoldotta. Óbudán még megtoltuk 71 literrel telire 105 literes tankot. Azóta tömény benzinszagban élünk, de nincs para: nagy a Bálna, messze a tanktól a kipufogó.

Rulettkerék 3.: Reggel, még indulás előtt baj volt. A váltókulissza megmakkant, alig lehetett fokozatot kapcsolni és P-á...

Közzétette: Totalcar.hu – 2016. február 17.

Így állunk most, az első szlovák kútnál a gépi kávé mellett szívjuk bitenként a lassú netet. Matricák, felnikupak a helyükön, Corleone bólogat a Motörheadre, dől a benzinszag Bálnából, a kísérő elnöki Multivanben pedig már nagyjából minden ott feszít, amivel teljes lesz a produkció. Videók, jelentés este, az izmos szállodai netről.