Segway ölte meg a Segway tulajdonosát

2010.09.27. 16:04

A 62 éves Jimi Heselden egy terepjáró változaton járta be saját angliai birtokát, de a jármű alighanem kifogott rajta – lezuhant vele egy sziklaszirtről.

segway x2 med

A brit befektető tavaly decemberben vette meg a céget, és alighanem szépen keresett volna vele, mivel a Segway tavaly csak hadimegrendelések teljesítésével vagy 166 millió angol fontot keresett. Bár a milliomosnak nyilván voltak ellenségei, a rendőrség úgy nyilatkozott, hogy nem találtak semmi gyanúsat a halálesetben, bár a vizsgálatot még nem zárták le – egyelőre a Segway maradványai alapján próbálják rekonstruálni az eseményeket.

Egyelőre nem tudni, hogy a tulajdonos halála hogyan befolyásolja majd a Segway sorsát, de a különleges kétkerekűek gyártásához használt csúcstechnika, amely képes stabilan tartani az alapvetően labilis szerkezetet, nyilvánvalóan vonzó lehet más befektetők számára is.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.