Az ágyában landolt a Hyundai

2010.10.31. 09:52 Módosítva: 2010.10.31. 10:03

Sokszor érezzük úgy, hogy túl sok időt töltünk a számítógép előtt. Lefekvés előtt még gyorsan írunk egy e-mailt, elolvasunk egy hírt, csézünk öt percet, és már csiripelnek is a madarak hajnalban. Demitrios Bisbelis viszont ennek köszönheti életét.

Nem sok esélye lett volna a túlélésre, ha már lefeküdt volna, amikor éjjel kettőkor a falon át megérkezett a Hyundai Pony a hálószobájába. Egyenesen az ágyában landolt az autó. Bisbelis éppen a számítógép előtt ült a másik szobában, pedig ilyenkor már rég aludni szokott. A hatalmas csattanásról azt hitte, hogy földrengés volt – alig hitt a szemének, amikor meglátta a bordó Hyundait, amely áttörte háza falát.

A két ötvenkét éves férfi, aki a Ponyban utazott, kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Állítólag az útpadka dobta meg az autót a melbourne-i Frankston Dandenong úton, majd a fakerítést átszakítva repült át a kerten, míg célba nem ért Bisbelis ágyában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.