Ganxsta Zolee híd, már navin is

2010.11.01. 15:27

Ganxsta Zolee, a Kartel alapító tagja felkerült a hídemberek listájára: Döglégyről a Baranya megyei Görcsönyben egy csatorna felett átívelő hidat neveztek el. A magyar navigációs szoftverfejlesztő vállalat, a Nav N Go volt a leggyorsabb: az október 25-i hídavatást követően mindössze négy nappal beépítette térképeibe az operettgettó-rapperről elnevezett objektumot.

December elején, az iGO legújabb térképfrissítésének elérhetőségekor ezt a képet láthatják majd azok a felhasználók, akiknek GPS-én vagy telefonján az iGO My way szoftver valamely verziója fut, és épp a Ganxsta Zolee hídon szeretnének áthajtani. A 3 havonta frissülő térképadatbázis a Naviextras.com oldalról lesz letölthető, ebben a Ganxsta Zolee híd utcanévként és helyi látványosságként (point of interest – POI) is szerepelni fog. Ez utóbbi kategória teljesen indokolt, hiszen talán az egész világon egyedülálló, hogy egy híd egy még élő rapper nevét viseli.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.