Az igazi luxusautó csajjal érkezik

2010.11.25. 14:56

Ha csinos a sofőr, akár dupla áron is bejön a fuvar – legalábbis ebben reménykedik a GlamourCars nevű vállalkozás vezetője.

sexytaxi

Az alapötlet, amelyet most a cseh Jan Benes próbál sikerre vinni Prágában, egyáltalán nem új, Észak-Amerikában és Nyugat-Európában számos vállalkozás alkalmazza. Voltaképp egy szokványos bérautó-cégről van szó, azzal az apró különbséggel, hogy a sofőrök csinos, fiatal lányok. A viteldíj persze elég magas, egész pontosan az átlagos taxi-tarifa kétszerese – ez az ára a kellemes társaságnak. A prágai cég egyelőre egyetlen autót állít szolgálatba, próbaképpen, de ha kicsiben bejön az üzlet, akkor egész flotta épülhet a sofőrlányok kedvessége és szaktudása köré.

A vállalkozó azt ígéri, a lányok mind igen tapasztalt sofőrök, akik alaposan ismerik a cseh fővárost, szabályosan és biztonságosan vezetnek, és emellett készséges, kedves társalkodók, akik nem csak csehül, de angolul is folyékonyan beszélnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.