Ecclestone a monoklijából is pénzt csihol

2010.12.08. 14:36

A nyolcvan éves üzletembert az utcai támadás reklámarccá tette: egy svájci óragyár látott lehetőséget Bernie bucira vert arcában.

ecchub

A nyolcvan éves üzletembert az utcai támadás reklámarccá tette: egy svájci óragyár látott lehetőséget Bernie bucira vert arcában.

Bernie Ecclestone-t még a múlt hónapban érte utcai támadás, amelynek során egy igen drága órát is letéptek a kezéről. Hogy ez az óra valóban Hublot márkájú volt-e, azt nem tudjuk, bár a reklámon az Ecclestone-idézet – „Látják, mit meg nem tesznek az emberek egy Hublot-ért” – erre utalna. Mindenesetre a Formula 1 hivatalos óraszállítója, és alighanem maga Ecclestone is megpróbál hasznot húzni az esetből. Az így befolyt összeg nyilván bőven fedezi a lábadozás költségeit, és alighanem jónéhány új óra is kijön belőle.

Az az érzésünk, a rabló jobban járt volna, ha az óra helyett inkább üzleti tanácsokat csikar ki Ecclestone-ból – hosszú távon nyilván jobban járt volna, mint azzal a néhány tárggyal, amelyeket Bernie magánál hordott.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.