Hétfő reggeli ámokfutók

2011.01.10. 12:09

Négy autót tört össze egy 25 éves győri férfi, aki a forgalommal szemben hajtott fel az M1-es autópályára Bábolnánál. Mivel a szondát nem volt képes megfújni, ittasságát vérvétellel bizonyították.

A sofőr a balesetek egyikénél sem állt meg, hiába üldözték előbb a győri, majd a komáromi rendőrök. Az utolsó karambolnál az ütközéstől autója lefulladt – emiatt nem tudott tovább hajtani. Nem adott rá magyarázatot, hogyan keveredett az autópálya rossz oldalára, és miért hajtott kilométereken át a forgalommal szemben.

Az MTI ma reggel egy másik, különös balesetről is tudósított. Egy 17 éves fiatalembert saját autója gázolta halálra a XIII. kerületi Bulcsú utca egyik új építésű társasházának teremgarázsában. A fiút eddig tisztázatlan körülmények között szorította járműve a falhoz. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.