16 milliót kérnek a csúf hamisítványért

2011.01.16. 17:47

Egy lengyel használtautó hirdetési oldalon kínálják eladásra ezt az E32-es 750i BMW-ből átalakított Rolls-Royce replikát. Nézzék meg, milyen mérhetetlen mennyiségű energia árán, milyen minőségben tették tönkre a belseje alapján normális állapotban megőrzött autót. Hogy ennyi beleölt pénz után miért álltak meg az átalakítás felénél, vagy hogy a karosszéria munkák után miért intézték el egy matricával a Rolls feliratot a kormányon, örök talány marad.

A kasznira egyébként 10 év garanciát vállalnak, de a leírás alapján az egész autó kiváló állapotban van. A jobb sorsra érdemes 7-es BMW-t az első tulajdonostól kaparintotta meg brigád, akik – kapaszkodjanak meg – a Phantom replikánál egyáltalán nem akarnak megállni: ez csupán referencia munka volt, egy gazdag portfólió első oldala, de vállalják egyéb Rolls-Royce, illetve Mercedes SLR utánzatok elkészítését a bármiből.

Ezt az RR-t főleg esküvőkre ajánlják, hiszen olyan szép: nagyjából 370 eurós összegért lehet egy napra elvinni a közel 300 lóerős masinát.

A csúcs azonban mindenképpen a vételár. 56 600 eurót, azaz szűk 16 milliót kérnek az autóért. Szűrők és olaj lecserélve, a gumik újak – mondják. Ja, így már világos, nem de?