Péniszére tetováltatta, hogy MINI, hogy megnyerje a Mini Coopert

2011.01.30. 17:34

16094 src

Egy harminckilenc éves német férfi egészen a végletekig elment, hogy kedvenc műsorának nyereményjátékában övé lehessen a fődíj, egy vadonatúj, 20 ezer euró összértékű Mini Cooper. Egyszerű dolga volt, hiszen az nyert, aki a legextrémebb hülyeségre vállalkozott az autó reményében.

Andreas Müller sokat agyalt, de úgy gondolta, a péniszére kerülő MINI felirat ellen senki nem tud majd versenyre kelni: a fájdalmas procedúrát egyébként élőben közvetítette a rádió, így az egész hallgatóság, és a helyszínről tudósító hölgy is végignyöghette Andreasszal a Mini tulajdonossá válás rögös útját.

A szerkesztők végül úgy döntöttek, Mülleré lesz az új Mini. „Elég sok marhaságot küldtek a hallgatók, de Andreas egy fél testhosszal rávert a többiekre.” – mondta az egyik szervező.

article-1295968670755-0CE2DE38000005DC-858179 466x310

„Amikor először beülök majd az autóba, ez az egész már nem fog számítani. A fájdalom tovaszáll, és minden rendben lesz.” – sziszegte Müller, miközben a betűk szépen sorban szöktek fel a nemi szervére.

Hogy van-e barátnője a minis farkú Müllernek, nem derült ki a rádióműsor során.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.