Szembement az autópályán, de túlélte

2011.02.12. 17:55

Clarence Kinney egy 2007-es Ford F-150-essel hajtott fel az autópályára múlt pénteken – rossz irányban. A túloldalon közlekedőknek is feltűnt az eset, le is videózták, amikor nekiütközött az elválasztófalnak.

02

Akkora sebességgel ment neki Kinney a betontömbnek, hogy a pick-up kettészakadt. A vezetőfülke nekicsapódott egy nyerges vontatónak, amely több sávon átcsúszva szintén az elválasztófalban állt meg. Ennek következményeként még egy Toyota Siena is összeütközött egy Land Roverrel, amelynek 60 éves utasát arcsérülésekkel kórházba kellett szállítani. A kaliforniai San Diego melletti autópályát két órára lezárták.

Hihetetlen, de a Ford 83 éves sofőrjének komolyabb baja nem esett, vissza is utasította az orvosi kezelést. Jogosítványát már régebben bevonták – a helyi hatóságok vizsgálják, hogy valaha visszakapja-e.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.