Tovább cukkolja a Nissan a Porschét

2011.02.22. 16:11

Nem ez az első alkalom, hogy a Porschét kóstolgatja a Nissan. A 370Z reklámjára is sértődötten reagáltak a stuttgartiak - mi lesz most?

Ott kezdődött a sztori, amikor elkezdett versengeni a Nissan a Porschéval a legjobb köridőért Nürburgringen. Szériaautóval állítólag a japánok tartják a csúcsot, és ez elég is nekik ahhoz, hogy gyorsabbnak gondolják a GT-R-t minden utcai Porschénál. Hogy felhívják erre a Porsche-tulajok figyelmét is, a videó tanúsága szerint a Godzilla becenévre hallgató GT-R hátsóját ábrázoló fóliát tapasztottak az utcán parkoló Porschék szélvédőjére.

Persze egyszerű csintalanságról van szó, egy mozdulattal le lehet húzni a finom célzást - úgy tűnik, nem is orroltak meg eddig a tulajdonosok: a reklámfilm azt állítja, 23 százalékkal többen szerették volna kipróbálni a GT-R-t az akció után. Az igazán érdekes adat viszont inkább az lenne, hogy hány porschés vette meg a GT-R-t a próbaút után -  egy jó köridőnél azért több kell ahhoz, hogy sárba tiporják a japánok a Porschét.