A Lamborghinitől gyulladt ki a ház

2011.03.28. 06:35

Házának felét és 1974-es Lamborghini Espadáját is elvesztette egy 51 éves férfi Bloomfieldben, amikor tűz ütött ki garázsában. A szerencsétlenül járt ember beszámolója alapján a Lambótól gyulladt fel minden.

Különösen kínos az eset, hiszen a tulajdonos épp egy hete értékesítette a házat – az Espadát valószínűleg épp költöztetni akarta az új helyére, amikor az indítózás közben lángra kapott. Azt a továbbiakban vizsgálják, hogy melyik alkatrész meghibásodása okozhatta a tüzet.

A férfi, az édesanyja és a kutyája is sértetlenül megúszták az esetet. Sem a mostani, sem a leendő tulajdonos nem akarta kommentálni a történteket.

(Egy pillanatig eljátszottunk a gondolattal, hogy a klip végén a tűzoltóval sötét kabátban és kék ingben beszélgető férfi – aki vélhetően a tulajdonos – Mike Brewer maga. A Discoveryn futó Autókereskedők sorozat – egyébként hihetetlen rossz kereskedővénával megáldott – főszereplője akár hasonmása is lehetne a fickónak, ráadásul mozgáskultúrában is nagyon azonos frekvencián rezegnek. Mindezek tetejébe a 74-es Espada vonal is stimmelne Brewerrel, hiszen ki másnak is lenne ilyen autója, ha nem egy megveszekedett autóbuzineppernek? Csakhogy Brewer az Egyesült királyságban él, a történet meg baromira az USA-ban játszódik.)