Ingyen vibrátor a női Dartzhoz

2011.04.24. 11:54

A híres diszkrét csomagolás, amiben a szexuális segédeszközöket szokás házhoz szállítani, nem ilyen. Tudjuk, hogy a Dartz Prombron megálmodói nem szoktak finomkodni, de a legújabb húzásuk eddig ismeretlen magasságokba emeli a márkát.

Megszokott, bár nem biztos, hogy szívesen látott vendégnek számít a Dartz a monacói Top Marques kiállításon. Mindig kieszelnek valami apróságot, amivel felkeltik a figyelmét a véletlenül következetesen más irányba néző érdeklődőknek: sikeres próbálkozás volt a bálnapéniszbőrből készült kárpitozás, bár nem végül nem valósították meg; idén sajátos árukapcsolási trükkel támadnak.

A beszédes nevű Dartz Prombron L4P Ladies.Only különleges kiadást kifejezetten hölgyeknek fejlesztették. Rövidebb a tengelytávja, és speciális kamerarendszerrel szerelték fel az elegáns parkolás érdekében, írja a kedves reklámszöveg, de a motor 999 lóerős teljesítménye többre is elég lehet, mint a mélygarázsban riogatni a polgárokat. Mégsem erről fogják megjegyezni az orosz pofont az ízlésnek, hanem a figyelmességként mellékelt eszközről.

A hölgyeknek szánt kiadáshoz ugyanis egy Viktor Poontoos által tervezett vibrátor jár, amelynek neve G-DEVICE. Az árról diszkréten hallgat a minden igényt kielégítő orosz autógyár.