Autómosás bikiniben, Putyinért

2011.07.28. 17:04

Választási kampányban mindent lehet, de ezzel a fogással itthon még nemigen találkozhattunk.

Itthon még messze van a következő kampány, de Oroszországban jövőre tartják a választásokat, így már most dübörög a gépezet. Putyin ismét jelölteti magát miniszterelnöknek, és úgy néz ki, nem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy megnyerje a tömegeket. Őt támogatja többek közt az a szexis autómosó különítmény, amely a Moszkvai Állami Egyetem előtt kezdte meg működését nemrégiben. Putyin Hadserege – ahogy magukat nevezik – fiatal, vonzó csajokból áll, akik a hazafiasság nevében kizárólag orosz autókat, főleg Ladákat és Volgákat tisztítottak meg a rájuk rakódott piszoktól, persze igencsak lenge öltözetben.

Nehéz megjósolni, hogy a csini lányok elegendő vonzerőt jelentenek-e, hogy az emberek a jóval kevésbé csinos Putyinra voksoljanak majd, de ilyen eszköztár mellett kőkemény kampányidőszak várható Oroszországban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.