Mr. Bean odacsapta a McLarent, kórházba vitték

2011.08.05. 11:13

Csütörtök este fél nyolc körül forgatta meg Rowan Atkinson a McLaren F1-esét A605-ös országúton, majd egy villanyoszlop és egy fa érintésével az árokban landolt, ahol kigyulladt a McLaren.

Atkinson, aki Mr. Beanként vált ismertté, kisebb sérülésekkel ki tudott kászálódni az autóból, majd kórházba szállították, ahonnan vállsérülésekkel hazaengedték pénteken. A lángoló F1-est, amelyből összesen 106 darabot gyártottak, a tűzoltóknak kellett eloltani. A baleset körülményeiről egyelőre nem tudni többet.

Az 56 éves színész híres autóbuzi, nemrég a Top Gear házi versenyén celebként körrekordot futott egy Kia Cee'ddel. A McLarent 1,2 millió dollárért, vagyis mai árfolyamon mintegy 220 millió forintért vette, és már 1999-ben összetörte egy hétköznapi ráfutásos balesetben – ma az autó a többszörösét érné, ha Atkinson nem csukta volna össze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.