Gyász: nyolc Ferrari totálkáros

2011.12.04. 18:08

Valószínűleg egy rosszul kiszámított manőver vezetett ahhoz a tömegbalesethez, amelyben tizennégy autó rongálódott meg tegnap, Japán egyik autópályáján. A helyi tévé tudósítása szerint az összetört autók közt nyolc Ferrari is volt. Egyes feltevések szerint egy kisebb márkaklub, vagy baráti társaság tagjai tartottak Hirosimából, Kyushu irányába, amikor az egyik autó vezetője elvesztette uralmát járműve fölött, és ezzel indította el az ütközéseket.

A felvétel tanúsága szerint a helyszínre érkező rendőrök a Ferrarikon kívül, három Mercedes, egy Lamborghini, egy Skyline és egy Toyota Prius törmelékeinek eltakarításáról is kénytelenek voltak gondoskodni, miután felvették a szemtanúk, illetve a balesetben résztvevő autósok adatait.

Súlyos személyi sérülés szerencsére nem történt a baleset során, ám lelki annál inkább. Gondoljunk csak bele, mit jelenthet egy japán ember számára egy Ferrari F355S, vagy egy F430S Scuderia, esetleg egy F512 elvesztése ha nekünk európai autóbuziknak is megszakad a szívünk a felvételeket látva.

Forrás: jalopnik.com