A világ legolcsóbb Hummere

2011.12.13. 11:21

Kisebb, de sokkal olcsóbb és környezetkímélőbb a kínai Hummer.

Vélhetően nem sok köze van a képen látható lelkes kínai úriembernek és autójának a 2010 elején létrejött szerződéshez, mely a General Motors és a Szicsuan Tengzong Heavy Industrial Machines között köttetett. Qu Zhi Bo, mert így hívják az urat, egyszerűen csak egy szent őrült, akinek megtetszett a Hummer nyers formája, hát épített egyet magának.

Bár a gyártó nem árulta el, milyen motor van a mini-Hummerben, azt állítja, már csak mérete okán is sokkal kevésbé szennyezi a környezetet, mint bármelyik nagytestvére. De ami még jobb, a kocsi mindösszesen 4000 jüanban volt eddig, igaz, még be kell fejezni és a fényezésért is le fognak venni Qu Zhi Bóról további 1000 jüant. Forintosítva tehát a mini-Hummer ára nagyjából 180 000. A bolondnak is megéri.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.