Átok a részeg vezetőkre!

2011.12.30. 13:35

Átkozhatják a részegeket annál miami Chevrolet kereskedésnél, ahol már második alkalommal törte rommá a kiállított autókat egy ittas vezető.

2007-ben egy Corvette-el hajtott a márkakereskedés udvarára egy részeg sofőr, a jelentések szerint közel 200 kilométer/órás sebességgel. Azt az esetet több új SUV-ot bánta, ezúttal viszont Corvette volt a fogadó, ráadásul nem is egy, hanem mindjárt három.

A miami Tropical Chevrolet nevű kereskedés előtt sorban kiállított Corvette Grand Sportokat a főútról érte a becsapódás. A szélen álló kapta a legnagyobb ütést, majd az autók sorban adták át egymásnak az ütközés erejét, így a sorban a harmadiknál lett vége a károkozásnak.

Arról nem írnak, hogy milyen autóval, és mekkora sebességgel okozták a balesetet, de a beszámolók szerint a részeg sofőr nem sérült meg komolyabban. A sportautókról ez nem mondható el: a védőfal szerepét betöltő szürke darab valószínű már meg is kapta a totálkáros minősítést.

A két eset persze szomorú, de még így is szerencsésebben alakult annál, minthogy az autók helyett ártatlan autósok bánták volna a száguldozást.