Esküvőre sietve törte össze a Lamborghinit

2012.02.05. 15:09

Egy életre emlékezetes marad az esküvője napja annak az ausztrál férfinak, aki a ceremóniára sietve tört össze egy bérelt Lamborghini Gallardót.

A baleset két napja, Sydney-től nyugatra történt. A vőlegény saját esküvőjéről volt késésben, ezért a kelleténél nagyobb kockázatot vállalva sietett a nedves úton. A nagy tempó mellett megcsúszott bérelt Lamborghinijével, és az út menti kerítésben állt meg.

Sem a sofőr, sem a vele utazó vőfély nem sérült meg, de a törött autó már nem volt alkalmas a folytatásra. A vőlegény egy gyors telefonban tudatta a kölcsönző céget a történtekről és arról, hogy hol található viseletes sportautó, majd futva sietett tovább a ceremóniára.

A helyszínelő rendőrök szerint az autót csak kisebb károk érték, de a cég véleménye persze egészen más: őszerintük a Gallardo állapota a vártnál jóval rosszabb. „Összeszorult a szívem, amikor megláttam. Ez az autó volt az egyik kedvencem.” – mondta David Wilkin, a kölcsönző tulajdonosa.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.