2012.03.03. 19:10

Eleve nem értjük, miért pont az Északi-sarkkörre viszik, és miért tesztelik tovább a gyártás beindítása után a Lamborghini jelenlegi csúcsmodelljét. Talán finomhangolásról lehet szó egy javított kiadáshoz, vagy szeretik a havat az olasz mérnökök és kész. Kemény munka lehet a csúszós úton lambózni, pláne ha az embert még fotózzák is közben.

A Teamspeed.com helyszínen kémkedő munkatársa a minap saját szemével győzödhetett meg, hogy havas úton még egy gyári pilóta sem mindig bír az Aventadorral. A hétszáz lóerős sportkocsi egy rossz manővert követően egyenesen belefúródott az útmenti hókupacba. Az is lehet, hogy nem volt rajta téli gumi, vagy kikapcsolták a menetstabilizáló elektronikát, ki tudja.

Az ütközés után a sofőr kiszállt, és rögtön a fotós felé indult – folytatja a riporter, aki szerint a napszemüveges fickó fenyegetően közeledett Láthatóan nagyon ideges volt, majdnem orra is esett. Valószínűleg szerette volna töröltetni a képeket, hogy az eset ne kerüljön nyilvánosságra.

Nem sokkal később, egy újabb Lamborghini és egy Audi A6 Allroad Quattro bukkant fel. Utóbbival sikerült kihúzni a hóból a fekete Aventadort. A kedélyek lenyugodtak, és bár a képsorozaton nem látszik pontosan mi történt a fekete autó orrával, de a szerző állítja, senkinek nem esett baja.