2012.04.03. 16:06

A Tuning World Bodensee Európa egyik legnagyobb tuning-showja, amely mára nem csak az agyonpimpelt verdák miatt híres. Itt osztják évek óta a Miss Tuning címet, és ez egyre több csinos hölgyet vonz.

Az április végén kezdődő esemény gazdái már ki is választották, hogy az idén melyik az a tizenöt lány, aki részt vehet a szépségverseny döntőjében. Már a képeiket is nyilvánosságra hozták, így lehet találgatni, hogy kinek lehet esélye a győzelemre az idén. A tét - a hírverésen és a hangzatos címen túl - egy bikinis naptárfotózás a győztessel, aki így a leglátványosabb tuningolt vasak társaságában mutathatja meg szépségét ország-világnak.

A jelöltek közül persze csak egy lehet a győztes - hogy ő ki lesz, arra az április 28. és május 1. között zajló rendezvényen derül fény.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.