Fejreállt a SUV a csatornafedélen. Kamu?

2012.04.29. 12:17

A szovjet utódállamokban egyre nagyobb divat az autóba épített kamera, aminek számtalan elképesztő felvételt köszönhetünk a közelmúltból. De olyat, ami most járja körbe a netet, még nem láttunk. A hevenyészett csatornafedél eddig hiányzott a repertoárból.

Két kameraállásból is sikerült rögzíteni a bukfencező Land Rover Freelandert. Egyrészt a mögötte haladó kisbusz beépített egységével (a rosszul beállított dátum senkit meg ne zavarjon), másrészt a térfigyelő kamerával. Utóbbi felvétel első másodpercein látszik a hihetetlen baleset oka: a csatornafedél helyén valami rácsféle van, ami beékelődhetett a rajta áthaladó SUV és az aknagyűrű közé.

Már ha igaz a sztori. Bár a felvételek – a kitört szélvédőn át kibújó sofőrrel és az odarohanó járókelőkkel – tökéletesen reálisnak tűnnek, maga a bukfenc és a tény, hogy két kamera is rögzítette az eseményt, elég nehezen hihető. A leleplezés viszont egyelőre nem történt meg, ami arra enged következtetni, hogy egy egészen káprázatos véletlent sikerült megörökíteni Szocsi egyik mellékutcájában.