Hova mész, nagyi? Gyorsulni!

2012.05.12. 06:44

Rójuk le tiszteletünket Kathy Countiss előtt. A hölgy a hatvanas éveiben jár, és miután az arcába tolták a kamerát, egy 12 másodperc alatti időt futott negyed mérföldön a C63 AMG Mercijével.

Ki mondta, hogy nem családi sport a gyorsulás? Kathy tini kora óta jár gyorsulási versenyekre, és nem nézőként. Miközben interjút ad, szomorúan mutat a piros Viperre, amelynek a férje éppen eltörte a féltengelyét. Így néz ki a családi hétvége Countisséknél, egy kis gumiégetés, néhány negyedmérföldes menet, majd a hazaúton talán megvitatják, mit lehetne fejleszteni a technikán.

Kathy C63-asa a bemondás alapján 475 lóerős, enyhén csippelt, de nagyjából széria. A versenyek között folyamatosan fejlesztgetik, ettől érdekes a móka. Reméljük, hamarosan sikerül bemennie 11 másodperc alá.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.