2012.06.02. 08:09

Bugattival hegyi versenyen indulni bátor dolog. Igaz, ötven évvel ezelőtt nem ezt mondtuk volna, akkoriban a márkanév megszokott volt szinte minden szakágban, de a Veyronnal kevesen mennek ki csapatni a szerpentinre. Az alábbi hajmeresztő mozgókép után nem csodálkozunk, miért.

Az ismeretlen úriembernek a bukósisakban nyilván nem akkora tétel az óvatosan 400 millió forintra becsült Grand Sport, de azért fájt volna neki is, ha nem kanalazza össze valahogy nagy mákkal. Az angol Autocar szaklap szerint csak a gumigarnitúra többmilliós tétel a Veyronhoz - nem szeretnénk belegondolni, lélegeztetőgépre konvertálva mekkora lehetett volna a kár.

Nagy baj szerencsére nem történt a Prescott hilli hegyi felfutón, csak egy következmények nélküli besokallás. Bár továbbra sem gondoljuk, hogy a Veyron sporteszköznek alkalmas lenne, mindenesetre vagány dolog beállni vele a rajthelyre és nem elóvatoskodni a versenyt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.