Egymást tarolták le a BMW-sek

2012.06.03. 06:20

Kellemes városi vagánykodásnak indult, majd szomorú és kínos véget ért egy BMW-klub moszkvai felvonulása. A BMW M Club nevű csoport néhány tagja kerülgette könnyedén a forgalmat a Kutuzov sugárúton, mígnem elveszett az összhang, és jött a tarolás.

Az eset múlt szombaton történt, amikor az M-es BMW-k helyi imádói összegyűltek megmutatni Moszkva népének, hogy mennyire jó nekik, ha együtt rongyolnak végig a városon. Sajnálatos, de a mulatság csak addig tartott, amíg egy E34-es M5 sofőrje hirtelen sávot nem váltott márka- és klubtársa előtt. A felelőtlen száguldozó mögött – pontosabban akkor már mellette – érkező mustársárga M3 épp lehagyni készült a társat, ám erre nem sok helye volt.

Azt ezt követő baleset fő momentumai nem látszanak a felvételen, pedig nem akármilyen látvány lehetett, amikor a leszorított M3-ast kiflibe hajlította egy Subaru Forester. A – feltehetőleg a roncsok kerülgetése miatt kialakult – pánikban pórul járt az az 1M Coupé is, amely a kamerával szerelt klubtag autójába érkezett meg hátulról.

Noha a képeket elnézve az ütközés ereje hatalmas lehetett, a történet súlyos sérülések nélkül ért véget. A két autó ellenben totálkáros lett, a bizonyító erejű felvétel okán pedig több mint valószínű, hogy néhányan nem ússzák majd meg komoly büntetés nélkül.