Egyszerűen szétverték a Ferrariját

2012.06.17. 14:15

Módszeresen tönkretett, majd magára hagyott egy Ferrari 612 Scagliettit egy támadó Edinburghban. Az álarcot viselő férfi a jelek szerint minden ok nélkül esett neki a drága sportautónak.

Gyanútlanul hagyta a Ferrari helyi szerelőműhelyben autóját egy edinburghi féri. A kisebb javításra otthagyott autóhoz azonban egy estén egy betörő osont be. A nyilvánosságra nem hozott felvétel szerint, a támadó egy baltát vitt magával, és minden előzmény nélkül, hirtelen nekiesett az autónak. Ütötte-vágta, majd amikor már az összes szélvédőt betörte és a kasztnit is kellően meggyalázta, egy késsel egymás után szúrta ki a kerekeit.

Az autót évekkel ezelőtt vette Rajinder Singh, 207 ezer fontért (72 millió forint). Az ingatlanfejlesztőként dolgozó férfi nem érti miért akart bárki is kárt okozni neki, illetve autójának. Állítása szerint nincs haragosa, az autó pedig a lakásától kilométerekkel odébb állt, így biztos benne, hogy nem a személye ellen szólt a tett.

A Ferrari szóvivője csak annyit közölt, hogy a rendőrség keresi a támadót, de mivel az ujjlenyomatot nem hagyott maga után, a felvételről próbálják beazonosítani, egyelőre sikertelenül. A kárt 40 ezer fontra becsülik az olaszok.