Mindent túlélt a ladás

2012.06.18. 08:47

Nem mindennapi balesetet úszott meg egy ladás Oroszországban, aki ha lenne ilyen cím, minden túlzás nélkül mondhatná magát a hónap legszerencsésebb autósának.

A felvételen nem látszik, amikor a Lada 110-es megkezdi a vészvillogóval haladó Mercedes előzését, de valószínűleg túl nagy tempóval ért mögé, ezért csúszott meg, amikor hirtelen ki kellett kerülnie. Amikor a VAZ hátulja elindult, a sofőr már csak a szerencsében bízhatott, hiszen tehetetlenül egy oszlop irányába tartott. A hihetetlen szerencse azonban épp ekkor érte. Az ütközést ugyanis a B oszlopnál nyelte el az autó, amitől az első ajtó kinyílt, a be nem kötött férfi pedig egyszerűen kigurult rajta.

A történet itt még folytatódhatott volna azzal, hogy a kikerült Mercedes előtt landolt ladást gázolásban éri utol a végzet, azonban a mercis még időben megállt, a férfi pedig egy gyűrött nadrágszárral a lábára állt és elsétált. A rémisztően kicentizett baleset önmagában sem hétköznapi, de ha lehet, mindezt még fokozza, hogy egy arra járó autós kamerája az egészet megörökítette.