2012.07.07. 16:19

Olvasónk, Roszkos Gábor egyenesen San Franciscóból, a számtalan mozifilmből ismert, hihetetlenül kanyargós Crookedest Streetről küldött nekünk érdekes fényképet egy titozatós gyári prototípusról. A mobiltelefonnal készített fotókon minden bizonnyal a Range Rover következő generációja látható, melyet a nemzetközi autós sajtóban a következő modellévre várnak.

Biztosat nem állíthatunk, de akármi legyen is az igazság a kockaforma terepjáróval kapcsolatban, Gábor levelében azt is megjegyezte, hogy egy hete ugyanilyen autókat látott a Death Valley-ben, ahol az ötven fokos hőségben rótták tesztkilométereiket. Közben a Car and Driver holapján azt olvassuk, hogy a jövőre érkező új, negyedik generációs Range Rover, hat és nyolchengeresekből álló motorválasztékában megjelenik majd a hibrid technológia is, mégpedig egy dízelmotorral kombinálva. Nyilván nem ez utóbbi változatra gondolnak amikor azt írják, az új csúcsmodell mintegy négy mázsával könnyebb lesz elődjénél.

Gábornak köszönjük a képet, egyúttal minden olvasónkat kémkedésre bíztatjuk. Amennyiben álcamatricás prototípust látnak, máris küldjék a részleteket és a képeket, IDE.