Ladával ment bikát lopni

2012.07.28. 09:29

Ladájával ment bikát, birkát és baromfit lopni egy férfi Ukrajnában, majd eltévedt, árokba hajtott és sikertelenül próbálkozott megtéveszteni a rendőrséget.

A 25 éves Anatolij Sztyepanjuk még csak nem is kombival, hanem négyajtós Ladával indult betyáros portyájára. A kiszemelt bikát és birkát sikerült elcsakliznia - a baromfikról közben letett -, ám nem sikerült rozsdás kocsijába beültetnie a marhát. A tolvaj csak akciója közben jött rá, hogy a bika nem fér be a kocsiba, csakis akkor, ha kiszedi a hátsó ülést, de még akkor sem könnyen. A férfi módosított rozsdás autóján, és valahogy betuszkolta a bikát a birkához, majd elhajtott.

Több mint 30 kilométert vezetett egy keskeny úton a rossz irányba, mígnem egy árokban kötött ki. Az állatokat a kocsiban hagyva, gyalog próbált elszelelni, ám a rendőrség hamarosan elfogta. A férfi megpróbálta elhitetni, hogy a kocsiját ellopták, és neki semmi köze se a bikához, se a birkához, ám a rendőrök nem hittek neki, és ha sikerül bizonyítani bűnösségét, Sztyepanjuk akár hat év börtönt is kaphat.