Bringás rendőr a Veyron ellen

2012.08.08. 16:53

A szabály az szabály. Hiába van olimpia Londonban, hiába ülünk a világ leggyorsabb autójában, még a kitolt hátsó szárny sem segít, ha jön a biciklis rendőr.

Egy mezei hétköznapon sem pihentető London belvárosában autóval korzózni, az olimpia idején pláne. Turbános barátunk Bugatti Veyronjával mégis vállalta a dugóban rohadás kockázatát, csak éppen elfelejtette felszerelni az első rendszámot. Ez tűnt fel a biciklis járőrnek, amiért habozás nélkül le is meszelte a bugattist, aki némi hezitálás után meg is állt a komikus jelenet végén.

Ha sajnálja az ártatlan Veyron-tulajdonost - hiszen hol is lehetne elhelyezni a csinos orron az otromba rendszámot - szeretnénk felhívni a figyelmet a kitolt hátsó szárnyra, amely nagy sebességi üzemmódban hivatott növelni a leszorítóerőt. Vagy jaszkarizás közben a feltűnési szorzót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.