Nem űrtechnika? A frászt nem!

2012.08.09. 16:03


Reméljük, a mieinknél avatottabb kezek irányítják a Curiosity (kíváncsiság) névre keresztelt marsjárót, de aki kíváncsi az érzésre, akár a nappalijában is kutathat már a víz nyomai után. A Hot Wheels 1:64-es játékot készített a Curiosity-ből.

A Curiosity hordozója augusztus 6-án landolt a Marson, hogy a Gale kráterről pontosabb információkat küldjön a NASA-nak - ebből az alkalomból mutatta be a Hot Wheels a marsjáró miniatűrjét. Hasonlóan az eredetihez, fúró, kamera és lézer is található a Matchbox-méretű hatkerekűn, így önfeledten vehetünk mintát a bolyhos nappaliszőnyegből, feltéve, hogy nem reked benne hetekig egy rossz manőver miatt.

Bár régóta nem készített NASA-járművet a Mattel, a Hot Wheels márkanév anyacége, bő tíz évvel ezelőtt, 1997-ben már volt egy Sojourner marsjárójuk. Ha a Curiosity is akkora siker lesz, mint az elődje, hamar el fogják kapkodni a játékboltokból.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.