Képeken a dögös Miss Tuning

2012.09.09. 18:07

Az idei Tuning World Bodensee szépségversenyének győztese, a német Frizzi Arnold a napokban készítette el 2013-as naptárát. A cím mellé járó fotózás képeire nem kell januárig várni, így már most megnézhetjük, ahogy a jövő évi Miss Tuning egy Escort, egy Skoda, vagy éppen egy kamion előtt pózol. 51161 orig 

A képeket látva nem kérdés, hogy Frizzi méltó utóda lesz az idei év Miss Tuningjának, a szőke Mandy Lange-nak, akiről hasonlóan jó fotók készültek tavaly. Az immár hagyományosnak mondható naptárazás, és a tuning szépe – egyben nagykövete – címen túl egy Skoda Fabia Monte Carlo is jár a győztesnek, melyet egy évig használhat. Abban az egy évben, vagyis 2013-ban Frizzinek Európa kiállításait, tuning-rendezvényeit kell majd járnia, mint nagykövet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.