Tizenkét éves srácot üldöztek a rendőrök

2012.11.03. 13:44 Módosítva: 2012.11.03. 13:44

Egy nap alatt három autót lopott el egy tizenkét éves ohiói fiú. Édesapja szerint a srác előző este rendőrségi üldözésekről készült felvételeket nézett az interneten, de természetesen a szülők sem számíthattak arra, hogy ezeken felbuzdulva fiuk maga is felcsap autótolvajnak.

A fiú először szülei autóját kötötte el, majd a Chevrolet-ből Fordba ült át. Több megyén is áthaladt, majd egy Chevy Silveradót is meglovasított. A rendőrök ekkor kaptak bejelentést egy veszélyesen közlekedő autósról, akit hamarosan üldözőbe is vettek.

A húszperces hajsza során a kamasz jelentősen túllépte a megengedett sebességet, és ügyesen manőverezve kerülte ki az útját álló akadályokat. Végül a rendőrség által kihelyezett tüskés útzárba futott bele, és lehajtott az útról. Az autóból kiszállva ugyan még futásnak eredt, de a rendőrök gyorsan elfogták.

Az iskolás autótolvaj nem vonhatja ki magát a felelősségre vonás alól, tettéért a fiatalkorúak börtönébe is kerülhet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.